Matbloggtoppen

søndag 23. februar 2014

Punsjboller

Her har du skikkelig restegodt!
Har du lagd kaker der det ble noe avskjær fra? F.eks langpannekake, nøttebunn eller sukkerbrød?
Da knar du alt sammen, tilsett litt smeltet sjokolade, gjerne en plate og noen dråper rom. Om det er lite sjokolade i restene, kan du også tilsette litt kakao og en dæsj kaffe. Her er det bare slump-mål som teller :) kna dette sammen til en masse slik at den er passe til å trille ut kuler med. Smelt sjokolade og litt delfiafett i vannbad og dypp kulene først i sjokolade, også deretter i kokos. Kulene kan gjerne fryses både før og etter dypping. 
Dette er perfekt kaffekos, og alle dine avskjær blir brukt til noe og slipper og gå i søpla. :)
Det er også mulig å fyse kakerestene etter bruk for så å lage punsjbollene ved en senere anledning.

Mmmm...Nyyyt! :)



2 kommentarer:

  1. å NAM de så gode ut !!! glede mæ te å se kaken etter bursdagen :)

    SvarSlett
  2. Ja, dæm ja..Skuta kommer plutselig! :)

    SvarSlett