Matbloggtoppen

mandag 28. januar 2013

Litt orden i hårpynten på badet

Jeg holdt på å bli gal av alt-i-èn-kurv-system, så etter at jeg hadde malt litt på den boksen med hårpynt (som forøvrig er kjøpt umalt på Søstrene Grene til ca 80 kr), så ble jeg litt fortvilt. Hvor skulle jeg gjøre av alle hårbøylene?? De er bare irriterende å ha liggende å slenge i en kurv når de hekter seg i alt og ingenting! Så da tok "syersken" i meg fatt på et nytt prosjekt som var ferdig på 1-2-3! Det ble en pølse som jeg fylte opp med erter, ikke mindre enn 9,5 kg! :D 24 pakker gule erter på Rema... Ja, for jeg regnet litt feil. Trodde det skulle bli plass til nesten 12 kg. Og jeg som har lært alt om geometri og regning av volum og greier nå som jeg går på skolen...kremt..ja,ja..Vi får koke litt ertersuppe da i nærmeste framtid... :p
Men ryddigere ble det no i allefall på kommoden på badet :)
4 kommentarer:

 1. Der va det kommet nytt innlegg! :) SÅ SMART det med hårbøylen!! Sku ønske æ hadde et eget hobbyrom, får masse inspirasjon fra bloggen din. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Ja,det har vært litt lite oppdateringe her i det siste...Hobbyan mine e litt nedprioritert for tia pga skolen, også når eg endelig skulle inn å oppdatere, så gikk det plutslelig ikke å laste opp bilde... :P Men fikk det til til slutt, så da kommer det nok mer etter hvert :)

  SvarSlett
 3. hehehe, ka du ikkje finn på :) Stilig!

  SvarSlett
 4. Ryddig blei det i alle fall :-)

  SvarSlett